Slaapbanken

Voor het realiseren van een slaapbank of zit-slaapbank in uw camper is het belangrijk dat er aan een aantal regels wordt voldaan. Een achterbank waar de passagiers op kunnen zitten tijdens de reis en die kunt uitklappen tot een bed voor het slapen gaan is ideaal als u met meerdere personen op vakantie gaat. Wel is het belangrijk dat u uw passagiers veilig kunt vervoeren. Daarom dient een slaapbank goedgekeurd te worden door de RDW. Een goedgekeurde slaapbank betekent dat de gordels die de passagiers dragen zijn goedgekeurd.

De vrijheid tegemoet in uw eigen camperbus

3b camperinbouw voor het realiseren van uw droomcamper

Kenmerken goede slaapbank

Neem een kijkje in onze wagens

Er zijn een paar eisen die 3B Camperinbouw stelt aan een slaapbank voor optimaal comfort. U wilt natuurlijk voldoende ruimte hebben ’s nachts. Wij hanteren en adviseren daarom minimaal een slaapbank van 140 bij 180 centimeter wanneer deze is uitgeklapt. Een slaapbank met deze afmetingen is te realiseren in nagenoeg elke bus. Ook is het van belang dat uw  slaapbank stevig is. Het in- en uitklappen van de slaapbank is namelijk iets wat u dagelijks doet als u op vakantie bent. Daarom gebruiken wij een kwalitatief hoogwaardige en stalen schaarsysteem om uw slaapbank in en uit te klappen. Bovendien is dit systeem zeer eenvoudig in gebruik zodat u niet te lang hoeft te hannessen met het in en uitklappen. Wel zo prettig als u na een lange dag rijden aankomt op de camping. Tot slot, is de slaapbank uitgerust met een dik matras. Dit zorgt er niet alleen voor dat u lekker slaapt ook tijdens een lange zit tijdens de reis komt het van pas.

Uitvoering

Per merk bus gebruiken wij vaak een bijpassende slaapbank. Heeft u zelf al een heel duidelijk beeld van de slaapbank voor uw camper, dan denken wij graag met u mee. Op die manier krijgt u een slaapbank die voldoet aan al uw eisen. Informeer gerust naar onze mogelijkheden.

Meer informatie?

Contact met 3B Camperinbouw

Wilt u meer weten over het laten ombouwen van uw camper of bent u benieuwd naar alle opties? We vertellen u er graag meer over. Neem contact met ons op.