Elektra Camper inbouw

Om gebruik te kunnen maken van een koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat, elektrische kookplaat en het opladen van uw smartphone is het van belang een elektrische installatie aan te leggen in uw camper. We kunnen een 230 volt circuit installeren voor aansluiting op de camping en aansluiting op uw camper met montage van omvormers naar 230 volt zodat tijdens het rijden de accu wordt opgeladen. Hiervoor is het van belang een aansluiting te realiseren in uw camper. Daarvoor bouwen we een CEE invoerdoos in. 3B camperinbouw zorgt voor een veilige installatie van een dubbelpolige zekeringautomaat en aardlekschakelaar. Door de aardkabel van de invoerdoos direct op uw bus aan te sluiten, worden alle metalen delen direct goed geaard.

De vrijheid tegemoet in uw eigen camperbus

3b camperinbouw voor het realiseren van uw droomcamper

Keukens en kasten

Neem een kijkje in onze wagens
U hebt een ruime keuze uit onze compacte keukens, uitgerust met een spoelbak, kraantje, gasstel en een schoon- en vuilwatertank. Uiteraard zorgen we er hierbij voor dat uw keuken voldoet aan alle fiscale eisen. De koelkast kunnen wij verwerken in een complete kastenwand. Kasten kunnen wij ook inbouwen zonder koelkast: de keuze is aan jou.

Huishoudaccu

Net als in de auto heeft ook jouw bus een 12V systeem: de sigarettenaansteker. Dit systeem bestaat uit de startaccu en binnenverlichting. In de meeste campers wordt gebruik gemaakt van een zogenaamde huishoudaccu: een tweede accu waarop alle elektrische apparaten zoals eerder genoemd (koelkast, opladers, enzovoorts) worden aangesloten. Gebruikt u namelijk het al aanwezige systeem dan trekken alle apparaten de hele startaccu leeg (vergelijkbaar wanneer u het licht per ongeluk aan laat staan in de auto).

Meer informatie?

Contact met 3B Camperinbouw

Wilt u meer weten over het laten ombouwen van uw camper of bent u benieuwd naar alle opties? We vertellen u er graag meer over. Neem contact met ons op.