tijdens uw rondreis op vakantie zonder je zorgen te maken over de overnachtingen? Instappen en meteen het onbezorgde vakantiegevoel ervaren? Maak van uw bus een camper en ervaar de vrijheid die uw eigen hotel op wielen u biedt. Kies voor 3B camperinbouw op maat. Het maakt daarbij niet uit welk merk bus u rijdt. Van Fiat en Volkswagen tot en met Mercedes: wij bouwen elke bus om naar een camper.

Dat geldt ook voor automerken die u niet ziet staan bij onze projecten. Door onze jarenlange ervaring in bedrijfswagen- en camper inbouw maken wij van elke bus de camper van uw dromen. Bij 3B Camperinbouw bent u verzekerd van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs, wat uw wensen ook zijn.

De vrijheid tegemoet in uw eigen camperbus

3b camperinbouw voor het realiseren van uw droomcamper

Mogelijkheden camper inbouw

Neem een kijkje in onze wagens

Bepaal eerst voor hoeveel personen uw camper een slaapplek moet kunnen bieden. Wij kunnen een slaapbank realiseren voor 2 of 3 personen. Met een slaaphefdak kunnen we uw camper uitrusten zodat er 6 personen in kunnen overnachten. Verder is geen wens ons te gek. Een keuken met een zes pits gasstel, een pop-up hefdak of slaaphefdak, een camperbus uitgerust met zonnepanelen, een dakluik of een extra huishoudaccu: u geeft aan wat u wilt en wij realiseren het voor u. Uiteraard is de slaapbank die wij in uw camper realiseren RDW-goedgekeurd. Dat betekent dat uw slaapbank ook als achterbank is goedgekeurd door de RDW. Met andere woorden: de gordels van de slaapbank zijn goedgekeurd tijdens het rijden zodat uw medepassagiers veilig kunnen meerijden.
De voordelen van een omgebouwde camper

U profiteert van verschillende voordelen als u uw bus laat ombouwen tot camper. Natuurlijk is de buscamper ideaal om mee op vakantie te gaan. De inrichting maakt u zo luxe als u zelf wilt. Naast vakantie kunt u de buscamper ook gebruiken als gewone auto. De bus blijft immers net zo wendbaar als een normale auto en wordt niet breder dan een standaard bestelbus. Dat betekent dat u ook eenvoudig kunt parkeren in normale parkeervakken.

Meer informatie?

Contact met 3B Camperinbouw

Wilt u meer weten over het laten ombouwen van uw camper of bent u benieuwd naar alle opties? Wij vertellen u er graag meer over. Neem contact met ons op.


Contact met 3B Camperinbouw